Restaurangen

 

Vi har öppet alla dagar mellan 08.00 – 14.00. Ring oss på 017-600 63 eller maila till restaurang@sundsta.se för mer information. Önskar Ni komma på middag, ring för bordsbokning.

Dagens lunchbuffé serveras alla dagar, även helger mellan 11.00 – 14.00.

Helgbrunch alla helger mellan 11.00 – 15.00.

Scones & afternoontea specifika söndagar mellan 11.00 – 16.00. För datum se under ”Händer under vinter och vår 2019”.

Restaurang Mynta & Meliss på Sundsta Säteri (Norrtälje) 

Vi på restaurang Mynta & Meliss lagar så mycket vi kan från grunden på lokalproducerade råvaror med kärlek och omtanke av oss i personalen. Vi kan erbjuda allt från picknickkorg på cykelturen till fest, bröllop, catering, fika och lunch. I en härlig miljö och med vacker utsikt vill vi ge Er ljuvliga tillfällen och njutning för alla sinnen tillsammans med nära och kära, affärsvänner och kollegor!

Dagens lunch i Norrtälje:

Varje dag kl 11.00-14.00 serveras en lunchbuffé på Sundsta Säteri med god mat, grönsaker samt nybakat bröd. Alltid inklusive nybryggt kaffe & kaka!

Fika på En Liten Smula

Välkomna in på en mysig fika där allting bakas från grunden i vårt lilla konditori på Sundsta Säteri!

Smakfullt, Sundsta Säteri’s skafferi & gårdsbutik

VÄLKOMNA TILL EN LITEN SMULA & SUNDSTA SÄTERI!

Vi är glada och stolta över att vara så nära naturen. Vi plockar egna äpplen och pressar must, lagar äppelmos & marmelad och bakar kakor. Här skördars så mycket egenodlade grönsaker som det går! Broccoli, blomkål, örter, majs, brysselkål… och sist är grönkålen, som njuts av långt in på vintern. Till detta lägger vi till solrosor och vilda blommor, skogens bär och svampar samt krukor med härliga örter och köksgrönt. Fläder, slånbär och nyponbuskar pryder golfbanan samt ger vackra blad till rosensocker & inläggningar. Här bakas allt själva- från småkakor till knäckebröd & bröllopstårtor! Sylt, marmelader & praliner är ett hantverk och vårt sätt att vara så egenproducerande vi kan. Vi köper råvaror efter säsong -det betyder- vin, som har en tanke bakom tillverkningen, kaffet efter bönan, choklad och tee efter plantagen…

Välkommen att njuta av vår filosofi!

Hjärtligt Välkomna!

IMG_3826 IMG_3829 IMG_3831 IMG_3872 IMG_3689